avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate zexe2

Activitate zexe2

Discuție modificari cass
noi modificari privind cas ptr militari;se tot vorbeste despre modificarea cas(adica,un pensionar militar,lucreaza la o sc cu cim;acestui pensionar i se opreste,cnf talonului de pensie,cas; sc la care lucreaza nu-i mai retine din bani ptr a-i plati cs deoarece lui i se opreste deja;se discuta ca ar fi aparut o modificare,ceva in codul fiscal???,de unde ar rezulta o plata a cas de 5,5)stiti ceva sau nu am fost prea clar???
Răspuns la discuția Pensia mea se mai recalculeaza?
Este vorba de recalculare,nu de calcul gresit(Subiect: pensie
buna ziua,va rog frumos;Am iesit la pensie in luna martie 2011,din functia de subofiter MAI,in baza legii 263;unii colegi de ai mei au primit pensia recalculata intrucit au iesit la pensie in baza legii 194;INTREBARE:eu fiind pensionar,ptr limita de virsta din luna Martie 2011,MAI BENEFICIEZ DE RECALCULARE.sau ramin cu pensia stabilita?intreb acest lucru ptr ca unora dintre colegi li s-au recalculat pensiile,insa celor care au iesit la pensie in baza legii 263(unitara apensiilor)NU! UNDE ESTE MISTERUL!?Va rog frumos,BENEFICIEZ SI EU DE RECALCULARE?? MULTUMESC!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
buna ziua,va rog frumos;Am iesit la pensie in luna martie 2011,din functia de subofiter MAI,in baza legii 263;unii colegi de ai mei au primit pensia recalculata intrucit au iesit la pensie in baza legii 194;INTREBARE:eu fiind pensionar,ptr limita de virsta din luna Martie 2011,MAI BENEFICIEZ DE RECALCULARE.sau ramin cu pensia stabilita?intreb acest lucru ptr ca unora dintre colegi li s-au recalculat pensiile,insa celor care au iesit la pensie in baza legii 263(unitara apensiilor)NU! UNDE ESTE MISTERUL!?Va rog frumos,BENEFICIEZ SI EU DE RECALCULARE?? MULTUMESC!