daca am intrat in concediu fara plata timp de 15 zile,mi-a fost intrerupt contractul de munca??adik daca as fi nevoita sa intru in somaj sau sa primesc indemnizatie pt crestere a copilului,nu as putea sa le primesc pt k am avut intrerupere?sau nu are nici o legatura?
concediul fara plata a fost solicitat de mine,din motive personale.va multumesc!
da este doar pe numele fratelui.....deci ii poate lua partea ei,chiar daca ea a platit impozit pe acesta foarte mult timp?am inteles ca poate deveni proprietera daca are impozit platit si a locuit acolo timp de zeci de ani..va multumesc
BUNA ZIUA!as dori sa stiu daca o persoana a locuit pe un pamant avand si casa, si a platit impozit timp de 30 de ani pe acel pamanat,fiind mostenit de la mama sa,ulterior aceasta decedant,nelasandu-i act pe acel pamant,isi poate face titlu de proprietate??si daca fratii acesteia vor sa faca succesiune dupa mai bn de 6,7 ani,aceasta se poate face?tind sa precizez k unul dintre frati are un act pe tot pamantul iar ,el locuind doar pe jumatate,iar ea pe cealalta jumatate.acesta amenintand-o k ii poate lua partea deoarece are actul acela.este posibil sa se intample asa??va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc