avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Activitate vio030

Activitate vio030

Răspuns la discuția probleme cu citarea in proces RCA
Va rog respectuos sa imi comunicati la ce lege faceti referire...doresc sa o lecturez si eu. Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția probleme cu citarea in proces RCA
Stiu ca exista si o asa numita COMISIE DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR. Oare ajuta cu ceva daca as incerca sa fac o sesizare si catre aceasta comisie?
Răspuns la discuția probleme cu citarea in proces RCA
Va multumesc mult pentru lamuririri si sper ca in acest proces in care sunt implicat chiar si ca intervenient sa se termine cat mai curand. Mentionez ca nu am intrat niciodata intr-o sala de judecata si nici nu imi imaginez cum vor decurge lucrurile. Ii voi face atata reclama negativa acestei firme de asigurare din sibiu proportional cu problemele pe care mi le-au creat.
Răspuns la discuția probleme cu citarea in proces RCA
multumesc
Răspuns la discuția probleme cu citarea in proces RCA
Multumesc pentru raspuns. Inteleg ca motive de ingrijorare nu prea trebuie sa am, e doar o chestie procedurala in care trebuie sa ma prezint in instanta pt a arata cum s-a produs evenimentul rutier. Insa daca nu ma prezint acea intampinare ce va contine? Doar explicatiile cum a decurs evenimentul rutier sau si acte doveditoare? Va multumesc?
Răspuns la discuția probleme cu asiguratorul
inteleg ca am motive de ingrijorare chiar daca am fost asigurat cu asigurare valabila?
Buna ziua! In luna mai a anului2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care eu am fost vinovatul. Mai exact am lovit in spate la o trecere pietonala un auto passat care a fost proiectat in auto din fata sa. un auto peugeot. Greseala mea a fost recunoscuta, actele s-au facut la politie, proces verbal pentru fiecare. Auto peugeot a fost reparat pe asigurarea mea carpatica, iar auto passat a fost reparat pe casco a proprietarului de la BCR. Valoarea reparatiei la auto passat a fost de 14000 ron iar carpatica a platit doar 4000 ron fara a motiva in vreun fel aceasta. BCR sa adresat instantei pentru a recupera diferenta de bani intr-un proces in care eu sunt citat ca intervenient cu parata carpatica asigurari. Va rog respectuos sa imi spuneti daca pot fi obligat sa platesc inpreuna cu carpatica diferenta de bani. Daca nu ma prezint in proces ce se va intampla? Mentionez ca procesul e la Sibiu si eu sunt din Braila. Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Sunt disperat, in luna mai 2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier cu trei masini, eu fiind cel vinovat, la un semafor nu am pastrat distanta regulamentara si am dat peste un auto passat care, la randul sau a intrat peste un peugeot. Eu am recunoscut vinovatia, actele s-au facut la politie cate un exemplar pt fiecare, peugeotul a fost reparat pe asigurarea carpatica a mea, passatul a fost reparat pe casco de proprietar urmand ca bcr-ul asigurari sa recupereze prejudiciul. Insa bcr-ul din valoarea reparatiei de 14000ron nu a recuperat decat 4000ron, fara nici o alta explicatie. Eu acum sunt chemat in instanta ca si intervenient in acest proces cu parata carpatica asigurari. Va rog respectuos sa-mi raspundeti daca pot fi pus solidar cu carpatica la plata daunei. In cazul in care nu ma prezint la proces in prima instanta ce se va intampla?