avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu asiguratorul
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu asiguratorul

Buna ziua! Sunt disperat, in luna mai 2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier cu trei masini, eu fiind cel vinovat, la un semafor nu am pastrat distanta regulamentara si am dat peste un auto passat care, la randul sau a intrat peste un peugeot. Eu am recunoscut vinovatia, actele s-au facut la politie cate un exemplar pt fiecare, peugeotul a fost reparat pe asigurarea carpatica a mea, passatul a fost reparat pe casco de proprietar urmand ca bcr-ul asigurari sa recupereze prejudiciul. Insa bcr-ul din valoarea reparatiei de 14000ron nu a recuperat decat 4000ron, fara nici o alta explicatie. Eu acum sunt chemat in instanta ca si intervenient in acest proces cu parata carpatica asigurari. Va rog respectuos sa-mi raspundeti daca pot fi pus solidar cu carpatica la plata daunei. In cazul in care nu ma prezint la proces in prima instanta ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: vio030 , utilizator 09:42, 17 Februarie 2012
Este de preferat sa dati curs citatiei sa va prezentati la termen,ocazie cu care sa va exprimati punctul de vedere privitor la circumstantele in care a avut loc evenimentul
In eventualitatea in care nu va prezentati la termen,instanta va dispune termen nou de judecata cu citarea dvs
Treabuie sa va prezentati, sa va faceti si dvs apararile, sa depuneti intampinare sa propuneti probe, altfel, procesul se judeca si fara dvs insa apoi sa nu va mire solutia.
inteleg ca am motive de ingrijorare chiar daca am fost asigurat cu asigurare valabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu citarea in proces rca vio030 vio030 Buna ziua! In luna mai a anului2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care eu am fost vinovatul. Mai exact am lovit in spate la o trecere pietonala ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Solicitare c/val reparatie efectuata pe rca de la asigurat de catre asigurator fica fica In data de 20.06.2007 a avut loc un accident de circulatie intre 2 autoturisme , ambele suferind avarii. In acest eveniment a fost implicat soferul A si ... (vezi toată discuția)