Doar prin simplul raspuns: am vazut adresa sediului firmei in momentul infiintarii.
Sediul figureaza pt primirea corespondentei!
Nici un angajat sau administrator al firmei nu se afla la sediul respectiv.
Buna ziua.
Am primit o Notificare de plata taxa TV cu sume restante din 2011 data infiintarii (50 ron/luna).
Avem un SRL, cu activitate prestari servicii. Lucram in colaborare cu alte firme, platim serviciile cu utilitatile prin firmele respective. Nu avem contract cu Enel, Electrica, E-on, samd., activitatea noastra desfasurandu-se in permanenta in afara sediului firmei.
Adresa SRL-ului este doar de corespondenta.
Ce avem de facut? Este intr-adevar obligatoriu plata acestei taxe, care nu este mica? Nu ne folosim de serviciul respectiv, sub nici o forma!
Buna ziua,
Daca anul acesta 2013,
- expira contractul cu firma care ne repartizeaza ( calculeaza) consumul de caldura din ap.
- si totodata expira termenul de valabilitate al contoarelor (repartitoare) de pe calorifere
Trebuie respectata cota de 80 % pt. montarea unor noi repartitoare? Sau ajung de exemplu 65% pt. montare.
In asociatie sunt doar 30 % care au semnat ca nu mai vor repartitoare.
firma infiintata SRL in octombrie 2012.
in anul 2012, nu a efectuat activitati economice ( nu s-a incasat nimic, avem doar chelt. de constituire).
bilant la 31.12.2012, trebuie depus?
In data de 16.02.2012 am fost amendat de un agent de politie ..[Editat], pentru ca am circulat cu autoturismul meu in localitate (oras Curtici judetul Arad), cu luminile de drum (faza scurta) si cu farurile de ceata aprinse la o ora apropiata de miezul 12.50. Cum este posibil a ma amenda in momentul in care fiind vreme nefavorabila am circulat cu farurile de ceata aprinse. Ce sanse am la o contestatie in instanta? Ma puteti ajuta?