avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxa TV este obligatorie?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxa TV este obligatorie?

Buna ziua.
Am primit o Notificare de plata taxa TV cu sume restante din 2011 data infiintarii (50 ron/luna).
Avem un SRL, cu activitate prestari servicii. Lucram in colaborare cu alte firme, platim serviciile cu utilitatile prin firmele respective. Nu avem contract cu Enel, Electrica, E-on, samd., activitatea noastra desfasurandu-se in permanenta in afara sediului firmei.
Adresa SRL-ului este doar de corespondenta.
Ce avem de facut? Este intr-adevar obligatoriu plata acestei taxe, care nu este mica? Nu ne folosim de serviciul respectiv, sub nici o forma!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 09:04, 8 Octombrie 2014
dar sediul nu este racordat la corent electric ?
referitor la intrebare din titlu , da , este foarte obligatoriu sa platim toti acea taxa , asta pana la proba contrarie .
eu , am cumparat un casetofon , un amplificator , si cateva difuzoare de tavan ,le-am montat prin birouri , si daca tot platesc acea taxa , ne bucuram cu totii de emisiunile radio aflandu-ne la munca...si parca merge mai bine .
P.S. emisiunile matinale ...sunt de nota zece .
Ascultati posturi comerciale sau posturi publice?

Taxa o platiti pentru posturile publice.
Nu!
Dupa cum am mai scris sediul este doar pt.corespondenta, unde exista alte "n" sedii firme
si toate societatile din acea locatie trebuie sa plateasca acea taxa....
MarianBratu a scris:

Ascultati posturi comerciale sau posturi publice?

Taxa o platiti pentru posturile publice.


da-ti un exemplu de post de radio comercial .sa inteleg ca posturile radio asculatate zi de zi , ar fi publice nu prea este voie sa le ascult ?

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv stefu100 stefu100 stie cineva ce se intampla pana la urma cu taxa radio-tv...daca nu am platit-o pana in urma cu cateva luni....cand nu au vrut sa-mi factureze doar ... (vezi toată discuția)