avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio-tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio-tv

stie cineva ce se intampla pana la urma cu taxa radio-tv...daca nu am platit-o pana in urma cu cateva luni....cand nu au vrut sa-mi factureze doar energia...oare nedetinerea aparatelor nu constitue..logic un motiv de neplata...multumesc!
Cel mai recent răspuns: lara_croft , utilizator 11:44, 19 Ianuarie 2007
dupa ce am cumparat apart am mers si la electrica si am schimbat titularul de contract, facand in acelasi timp cerere sa nu imi mai fie retinuta taxa cu pricina. am dat frumusel 2 declaratii pe proprie raspundere cum ca nu detin niciun receptor radio-tv....urmarea.....pot sa spal la masina mai multe rufe cu aceiasi bani :))
am auzit ca urban si asociatii, firma de avocatura;) specializata in colectarea creantelor, se ocupa cu d'alde astea.......
nu-si inchipuie nimeni fata aleia de al ghiseu cand am anuntat, senina, ca nu am radio sau tv...:)) :)) :))
asta e si adevaru'.....traiasca netu'! :)
in cazul meu e vorba de o taxa de 80ron...lunar,pt societati comerciale
pt. societati, din pacate, legea e clara :(( Tre sa platiti:(
Taxa RTv, tip Stan Pendula, fiind asa de mare, face ca unele SRL-uri sa nu faca angajari, stiut fiind faptul ca, la SRL-ul fara angajati, taxa e de 6.5 lei /luna.

Alte discuții în legătură

Taxa tv este obligatorie? mareleandrei mareleandrei Buna ziua. Am primit o Notificare de plata taxa TV cu sume restante din 2011 data infiintarii (50 ron/luna). Avem un SRL, cu activitate prestari servicii. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio mititza mititza Buna ziua! LA MULTI ANI! Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru societati comerciale frezii frezii Buna ziua,stie cineva daca mai este obligatorie plata acestei taxe pentru persoanele juridice sau nu?La telefon doamna de la radiotv a spus ca ... (vezi toată discuția)