Buna ziua.
Am primit o Notificare de plata taxa TV cu sume restante din 2011 data infiintarii (50 ron/luna).
Avem un SRL, cu activitate prestari servicii. Lucram in colaborare cu alte firme, platim serviciile cu utilitatile prin firmele respective. Nu avem contract cu Enel, Electrica, E-on, samd., activitatea noastra desfasurandu-se in permanenta in afara sediului firmei.
Adresa SRL-ului este doar de corespondenta.
Ce avem de facut? Este intr-adevar obligatoriu plata acestei taxe, care nu este mica? Nu ne folosim de serviciul respectiv, sub nici o forma!
Magic FM este comercial .... traieste din publicitate.
Romania Actualitati, Romania Cultural sunt posturi publice. Apartin statului roman.
Dvs. ati spus ca daca tot platiti taxa radio macar sa beneficiati de serviciu. Eram curios daca chiar beneficiati de serviciu sau de fapt ascultati vreun post privat, comercial caruia oricum nu ii revine nimic din aceea taxa care o platiti.
Doar prin simplul raspuns: am vazut adresa sediului firmei in momentul infiintarii.
Sediul figureaza pt primirea corespondentei!
Nici un angajat sau administrator al firmei nu se afla la sediul respectiv.
Cert este ca ei trimit la toate firmele .... sunt atat de multi care platesc incat de afara par multumiti. Eu unul nu am auzit pana acum de o executare silita pt taxa radio/tv.
Ce o fi pe viitor nu stiu dar am auzit ca exista firme care au castigat in instanta si care nu mai au obligatia de a plati.
Taxa radio-tv
stefu100
stie cineva ce se intampla pana la urma cu taxa radio-tv...daca nu am platit-o pana in urma cu cateva luni....cand nu au vrut sa-mi factureze doar ... (vezi toată discuția)