avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare caldura (a expirat contractul si este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare caldura (a expirat contractul si este nevoie de noi repartitoare)

Buna ziua,
Daca anul acesta 2013,
- expira contractul cu firma care ne repartizeaza ( calculeaza) consumul de caldura din ap.
- si totodata expira termenul de valabilitate al contoarelor (repartitoare) de pe calorifere
Trebuie respectata cota de 80 % pt. montarea unor noi repartitoare? Sau ajung de exemplu 65% pt. montare.
In asociatie sunt doar 30 % care au semnat ca nu mai vor repartitoare.
Cel mai recent răspuns: dalv , utilizator 11:01, 30 August 2013
Discutati cu reprezentantii firmei ce va calculeaza si vedeti daca sunt de acord sa incheie contract sau nu avand in vedere ca nu mai sunt minim 80%.
La noi 9 luni din 12 am platit fie calculul fie nu stiu ce verificari executate de firma Daca adun cheltuielile platite firmei plus cheltuielile repartizate pe costuri comune (vorbesc doar de caldura), care in unele luni au fost mai mari decat ce am consumat pentru incalzirea aparamentului, cred ca ar fi mai bine calculul pe sistem pausal Ca argument definitiv atat timp cat gazele nu sunt contorizate individual nu va mai bagati in sistemul asta cu repartitoare, ca nu reflecta realitatea Am vazut la cineva prin Buzau ca utiliza o soba pe gaz conectata cu un furtun de vreo 15 m la un ochi de aragaz. Romanul este inventiv Uitati-va cati vor sa renunte la acest serviciu si sunt prinsi sub contract .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contoare caldura si gaze ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament intr-un bloc din capitala. Am luat legatura cu administratorul pentru ca as dori sa imi montez repartitoare ... (vezi toată discuția)
Reinnoire contract cu firma de calcul caldura pe baza repartitoarelor veteran5 veteran5 O asociatie de proprietari a avut contract de citire si repartizare a consumurilor de energie termica pe baza indicatiilor repartitoarelor de costuri, 100% ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,locuiesc intr-un bloc cu 6 etaje si 24 de apartamente ... nicolaevciuca nicolaevciuca Buna ziua,locuiesc intr-un bloc cu 6 etaje si 24 de apartamente si avem centrala de scara pentru caldura care functioneaza cu gaze menajere. Impartirea ... (vezi toată discuția)