avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate IonutCo

Activitate IonutCo

Răspuns la discuția Mediere divort
Pai tocmai ca este si un copilash....dar cele 2 parti sunt de acord in privinta tuturor aspectelor....si a bunurilor..si a copilului...atunci...care ar fi cea mai rapida cale de divort?
Va multumesc pentru raspuns!
Discuție Mediere divort
Buna seara,
As vrea sa stiu daca se merge la un mediator se poate divorta daca partile se inteleg intre ele?...Adica dupa ce s-au inteles cele 2 persoane....se pot demara actele de divort nu?....cum?...tot mediatorul le face sau trebuie sa umble cei 2?
Rolul mediatorului e doar sa ajute partile sa ajunga la o intelegere dupa care cei 2 se descurca singuri?.
Cineva spune ca se poate da divortul in 3 zile prin intermediul unui mediator....bineinteles...cele 2 parti sa se inteleaga.
Va multumesc.

Răspuns la discuția Divort / situatie copil

Si sa inteleg ca daca as pleca de acasa...as avea sanse mai mici in eventualitatea unui proces nu?...
.....eu unul nu mai suport sa stau in casa cu ea pt ca in fiecare zi face scandal..din orice...si se mai uita si ala micu...si ce sa invete. Eu m-am gandit sa ma mut . Dar nu poate folosi chestia asta contra mea in eventualitatea unui proces?....Adica sa spuna ca i-am abandonat..ca am parasit domiciliul conjugal cand ei aveau nevoie?.....ca e in stare sa spuna si asta. Chiar daca e mai mult decat de acord sa plec....(eu am ramas pana acum doar ca sa mai stau cu copilutzu). Se poate sa primesc sfatul dv. cu privire la acest aspect?
Va multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc. Totusi ma ingrijoreaza gandul ca nu voi avea acces la copilutz cat am sa vreau eu...si mai ales cat vrea el...sa nu spuna cand mai creste ca nu vreau sa-l vad. Si asta numai ca asa vrea ea..sa se razbune....Dar martorii aia oricum or sa spuna ce vrea ea....nu e clar?..ca sunt prietenele ei cele mai bune. Asa si eu aduc martori care vor declara in avantajul meu (numai ca nu ar fi corect...si nu am sa o fac). Iar legat de despartire.....eu unul nu mai suport sa stau in casa cu ea pt ca in fiecare zi face scandal..din orice...si se mai uita si ala micu...si ce sa invete. Eu m-am gandit sa ma mut . Dar nu poate folosi chestia asta contra mea in eventualitatea unui proces?....Adica sa spuna ca i-am abandonat..ca am parasit domiciliul conjugal cand ei aveau nevoie?.....ca e in stare sa spuna si asta. Chiar daca e mai mult decat de acord sa plec....(eu am ramas pana acum doar ca sa mai stau cu copilutzu).
Va multumesc
Buna ziua,
Impreuna cu sotia am decis sa divortam, fiecare cu motivele lui..mai mult sau putin intemeiate. Avem un copilut de 2 ani. Nu ma intereseaza nimic din ce am agonisit noi pana acum...ma refer la partea materiala....2 masini...etc...ii las ei pt ca ea pune accent pe avere mai mult decat orice...si asta ar insemna alta distractie..partajul. Problema mea este copilul.....eu unul doresc sa particip la eductatia lui....ceva de genul custodiei comune. Sotia ma nu se gandeste la copil...ci cum sa imi faca mie rau...si stie ca numai prin copil poate. Deci...pe langa alte motive absurde (pe care nu o sa le ia nimeni in seama)...mai e unul (si anume ca am consumat alcool sa spunem 1 data la 2 luni...dar uneori exagerat)..Nimeni nu a fost violent...nici verbal nici fizic. Doar ca ea nu suporta oamenii care beau....si eu nu am facut ce a spus ea. Inca o problema ar fi ca a spus ca are martori pt proces....acum...vreau sa intreb
Prin proces....pot sa obtin ce imi doresc eu? Adik sa particip la educatia copilului?...dar nu cu program de 2 zile pe sapt cum ameninta ea. Mentionez ca nu s-a intamplat niciodata ca , copilul sa ma vada beat sau mai rau sa beau de fata cu ala micu. Ce face ea e doar razbunare..care ma afecteaza pe mine acum si pe copil mai tarziu.
Va multumesc