avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate dmn

Activitate dmn

Răspuns la discuția valabilitatea hotararilor
hotarare contencios administrativ cu recurs 1995 obligarea comisiei judetene eliberare titlu propietate mi sa spus ca sia pierdut puterea judecatoreasca mentionez ca nu am pus in executare ci doar am trimis copii dupa hotararii la primarie si prefectura . daca nu se poate face nimic pot deschide dosar la CEDO ,
dar sentinta data contencios administrativ 1995 prin obligarea comisiei judetene de eliberare titlu propietate care nu a fost pusa in executare ,mai este valabila mi sa spus ca sia pierdut puterea judecatoreasca sau este valabila conform legii 544 si cum se executa
mentionez: legea 18/1991, ca exista o hot judecatoreasca ramasa definitiva civil 1992, pusa in executare de executor judecatoresc 1993 ,castigat cu o alta persoana si o alta la curtea de apel bucuresti sentinta civila contencios administrativ din 1995 castigata cu o alta persoana care are titlu propietate eliberat 1995 pe aceeas suprafata,prin obligarea comisiei judetene de eliberare titlu propietate pe care nu am puso in executare ...parinti au decedat am depus o cerere 2012 de eliberare titlu propietate primarie si prefectura,mi sa spus ca hotarariile judecatoresti sunt eronate.....help cum ii pot baga la puscarie mentionez ca nu mai vreau banii vreau ca viinovatii sa plateasca si sa se faca dreptate,nu in ultimul rand specific cam platit impozit pe acel loc,cea dea doua persoana nu are decat o cerere legea 18/1991 privind mostenirea parinti.Pe aceeas suprafata sau eliberat doua titluri propietate banuiesc ca punerea executare a hotarariilor este ilegala
hotararea definitiva contencios administrativ si curtea suprema justitie anul 1995 ,punere posesie teren legea 18/1991,mai sunt valabile sau sunt nule ,va multumesc