avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitatea hotararilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitatea hotararilor

hotararea definitiva contencios administrativ si curtea suprema justitie anul 1995 ,punere posesie teren legea 18/1991,mai sunt valabile sau sunt nule ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:14, 24 Martie 2012
orice hotarare este valabila...poate insa aparea alta lege care sa confere un nou drept sau sa anuleze pe cel vechi
hotarare contencios administrativ cu recurs 1995 obligarea comisiei judetene eliberare titlu propietate mi sa spus ca sia pierdut puterea judecatoreasca mentionez ca nu am pus in executare ci doar am trimis copii dupa hotararii la primarie si prefectura . daca nu se poate face nimic pot deschide dosar la CEDO ,
Stimat forumist,

Poate v-ar fi util să aveți în vedere și cele expuse în articolul acesta:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falisitatea si legalitatea actelor juridice dmn dmn mentionez: legea 18/1991, ca exista o hot judecatoreasca ramasa definitiva civil 1992, pusa in executare de executor judecatoresc 1993 ,castigat cu o alta ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ucozer1 ucozer1 Buna ziu.In cat timp se poate face apel la CEDO de la data pronuntarii senintei la recurs ? (vezi toată discuția)
Cedo - prelungire termen aplicare masuri din cauza maria atanasiu c. romania WEO WEO CEDO a comunicat la 3/04/2013 ca a acceptat solicitarea Guvernului Romaniei de prelungire a termenului stabilit pentru punerea in aplicare a masurilor generale ... (vezi toată discuția)