avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... falisitatea si legalitatea actelor juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

falisitatea si legalitatea actelor juridice

mentionez: legea 18/1991, ca exista o hot judecatoreasca ramasa definitiva civil 1992, pusa in executare de executor judecatoresc 1993 ,castigat cu o alta persoana si o alta la curtea de apel bucuresti sentinta civila contencios administrativ din 1995 castigata cu o alta persoana care are titlu propietate eliberat 1995 pe aceeas suprafata,prin obligarea comisiei judetene de eliberare titlu propietate pe care nu am puso in executare ...parinti au decedat am depus o cerere 2012 de eliberare titlu propietate primarie si prefectura,mi sa spus ca hotarariile judecatoresti sunt eronate.....help cum ii pot baga la puscarie mentionez ca nu mai vreau banii vreau ca viinovatii sa plateasca si sa se faca dreptate,nu in ultimul rand specific cam platit impozit pe acel loc,cea dea doua persoana nu are decat o cerere legea 18/1991 privind mostenirea parinti.Pe aceeas suprafata sau eliberat doua titluri propietate banuiesc ca punerea executare a hotarariilor este ilegala
Cel mai recent răspuns: dmn , utilizator 18:00, 24 Martie 2012
Din ce sustineti, reprezentantii Primariei sau Prefecturi se cred probabil un CEDO local, care are dreptul sa judece o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Nu este problema dvs, daca exista 2 titluri de proprietate pentru aceelasi teren ci a Primariei care ar trebui sa dea curs hotararii judecatoresti pe care o detineti.
Parerea mea, este ca aveti de a face cu un abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

Art. 246 - Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor

Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

dar sentinta data contencios administrativ 1995 prin obligarea comisiei judetene de eliberare titlu propietate care nu a fost pusa in executare ,mai este valabila mi sa spus ca sia pierdut puterea judecatoreasca sau este valabila conform legii 544 si cum se executa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea hotararilor dmn dmn hotararea definitiva contencios administrativ si curtea suprema justitie anul 1995 ,punere posesie teren legea 18/1991,mai sunt valabile sau sunt nule ,va ... (vezi toată discuția)
Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate sinad sinad Va rog un raspuns cat mai pertinent si elaborat Tatal meu decedat a facut o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate in anul 1991 pe legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)