avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate DumitruConstantin

Activitate DumitruConstantin

Buna ziua. Este competent agentul de politie rutiera sa constate si sa intocmeasca proces verbal de contraventie pentru fapte ce nu tin de activitatea rutiera ? In fapt, 3 persoane, in timp ce se deplasau pe strada la ora 3 dimineata, au fost opriti de agenti ai politiei rutiere care au cerut sa se identifice. Acestia au dat datele, nefiind avertizati ca vor primi amenda. Ulterior, au primit amenda prin posta. A fost competent agentul de politie sa intocmeasca procesul verbal ? Daca da, indicati-mi si text de lege. In opinia dvs., sunt sanse de anulare a pv in conditiile in care cei 3, desi consumasera bauturi alcoolice, nu faceau scandal ci erau in drum spre casa?
Răspuns la discuția Modificarea legii adoptiei
Va multumesc!
Buna ziua. Am inteles ca legea adoptiei s-ar fi modificat din februarie 2012. Imi puteti spune va rog care este noua lege a adoptiei sau legea de modificare a acesteia aparuta in 2012? Ori vreo OUG ? Si, daca se poate, si un link catre ele. Va multumesc !
Am fost condamnat in iunie 2009 la pedeapsa de 2 ani si jumatate cu suspendare. Cand intervine reabilitarea?