avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Competenta agent de politie rutiera
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Competenta agent de politie rutiera

Buna ziua. Este competent agentul de politie rutiera sa constate si sa intocmeasca proces verbal de contraventie pentru fapte ce nu tin de activitatea rutiera ? In fapt, 3 persoane, in timp ce se deplasau pe strada la ora 3 dimineata, au fost opriti de agenti ai politiei rutiere care au cerut sa se identifice. Acestia au dat datele, nefiind avertizati ca vor primi amenda. Ulterior, au primit amenda prin posta. A fost competent agentul de politie sa intocmeasca procesul verbal ? Daca da, indicati-mi si text de lege. In opinia dvs., sunt sanse de anulare a pv in conditiile in care cei 3, desi consumasera bauturi alcoolice, nu faceau scandal ci erau in drum spre casa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 10 Martie 2012
Daca nu precizati concret temeiul legal in baza caruia agentul constatator a dispus sanctiunea ,este greu sa exprimam o opinie corecta
Reveniti cu precizarea temeiului legal mentionat in PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala proces verbal Mert Mert Buna seara, azi aflandu ma la un spital din municipiu am efectuat din greseala un viraj la dreapta pe o strada cu accesul interzis fara sa stiu deoarece ... (vezi toată discuția)
Speta auto! pizinnini pizinnini In fapt sau intimplat urmatoarele: In data de 10 sept 2010 ma aflam cu,camionul (Tir) pe o strada din mun Bucuresti unde am efectuat o intoarcere,mentionez ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea actelor! Iulianaha Iulianaha Buna seara! Am fost oprita de un agent de politie, eu conduceam un tractor. Nu aveam actele la mine. Pe un carnetel mi-a notat datele si a zis ca imi trimite ... (vezi toată discuția)