avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1956 soluții astăzi
Forum Activitate Blondu_88

Activitate Blondu_88

Răspuns la discuția Cum pot prinde un escroc
Fratilor nu va mai contraziceti,aici nu vb despre nici o mediere,cat despre bani sunt 150 de lei nu e o avere,dar vreau sa pateasca ceva nemernicul asta care cine stie cati a mai pacalit,atat,cum imi cerea doamna,sau domnul ,nu am retinut,100 de euro,pai dau 100 de euro pentru 150 de lei? fac afaceri bulgaresti? nu-mi trebuie banii,vreau sa ii se dea macar o amenda administrativa.X-(
Răspuns la discuția Cum pot prinde un escroc
Nu ma intelegeti,eu nu dispun de bani,si acei bani au fost imprumutati,daca as avea cu mare drag as face-o insa as vrea sa il vad eu patind ceva,insa nu prea vad ce i-ar putea face autoritatile,e cuvantul meu contra cuvantului lui,bine eu mai am un martor ,prietenul meu,care si el a dat banii.
Răspuns la discuția Cum pot prinde un escroc
Multumesc frumos,pentru sfat,exact asta o sa facem. Sunteti cei mai buni !!!
Am gasit de curand pe net un anunt cu locuri de munca in Germania,am sunat,m-am intalnit cu un tip,acesta ne-a pretins suma de 150 de lei mie si prietenului meu,motivand aceasta pentru procesarea contractului,i-am dat banii si azi era ziua plecarii,insa acest individ este de negasit la tel nu raspunde da ocupat,partea buna este ca stiu cum il cheama si localitatea unde sta,nu ma preocupa atat de mult suma de bani cat minciuna si inselaciunea in sine,si ca mine sunt sigur ca sunt multi altii,ce am de facut? Multumesc anticipat#-o
Răspuns la discuția Interdictie in Germania?
Da bineinteles ca am platiti amenda,am tras mult dupa ea, in data de 19.11.2009,am gasit chitanta,am virat banii intr-o banca din Germania,in concluzie pot parasi tara,dar in cazierul meu apare aceasta amenda penala? Multumesc anticipat.
Buna ziua,am gasit un contract de munca in Germania,dar eu am fost acum vreo 4-5 ani si am facut niste prostii,si am fost la poiltie,am primit o amenda penalade 600 de euro,aveam 18 ani,anturajele tineretii,ma intrebam daca am interdictie sau nu ?