avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie in Germania?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie in Germania?

Buna ziua,am gasit un contract de munca in Germania,dar eu am fost acum vreo 4-5 ani si am facut niste prostii,si am fost la poiltie,am primit o amenda penalade 600 de euro,aveam 18 ani,anturajele tineretii,ma intrebam daca am interdictie sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Blondu_88 , utilizator 08:22, 21 Februarie 2012
Nu aveti nicio interdictie. Presupun ca ati platit amenda.
Da bineinteles ca am platiti amenda,am tras mult dupa ea, in data de 19.11.2009,am gasit chitanta,am virat banii intr-o banca din Germania,in concluzie pot parasi tara,dar in cazierul meu apare aceasta amenda penala? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu 3 ani fiind intr-un anturaj prost, avand ... Carly1234 Carly1234 Buna ziua! In urma cu 3 ani fiind intr-un anturaj prost, avand peste 18 ani, am furat dintr un magazin un obiect in valoare de 20 ron, desi mi l permiteam. ... (vezi toată discuția)
Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul ... ????‍????️ ????‍????️ Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul meu..sunt în Germania și bineînțeles ca majoritatea romanilor am făcut greșeala de a ... (vezi toată discuția)
Amenda penala, cand e curat cazierul? radugrgsc radugrgsc buna, am o amenda penala pt furt din magazin la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)? pot sa cer reabilitare judiciara la 1 ... (vezi toată discuția)