avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In urma cu 3 ani fiind intr-un anturaj ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In urma cu 3 ani fiind intr-un anturaj prost, avand ...

Buna ziua!
In urma cu 3 ani fiind intr-un anturaj prost, avand peste 18 ani, am furat dintr un magazin un obiect in valoare de 20 ron, desi mi l permiteam. (Din Decathlon)
Agentul de paza a sunat magaerul care nu era acolo si a spus sa anunte politia.
Mi s-a intocmit proces verbal, mi s au luat datele de buletin. Nu stiu daca mi s au facut poze(eram in stare de soc) imi amintesc foarte vag ceva de inscrierea in baza de date a magazinului in cazul in care se va repeta infractiunea.
Am cooperat cu politia si am si povestit de anturajul in care ma aflam, ca eram stundenta la o facultate recunoscuta, ca eram la prima abatere si ca nici nu stiam de ce am facut acest lucru pentru ca nu ma caracterizeaza.
Am achitat produsul ca si cum l as fi cumparat. Nu am primit nicio hartie din partea lor si nici nu mi-au spus ca ar trebui sa astept dupa ceva anume in viitor, doar sa parasesc magazinul si sa am grija de cine ma inconjor, ceea ce am si facut.
Mentionez ca am mai mers dupa o perioada si am cumparat din acel magazin si nu au fost probleme cand am intrat in magazin sau cand am platit. Nu am mai comis nicio infractiune de niciun fel si nu mai sunt in niciun fel de relatie cu nimeni din anturajul respectiv.
Se poate intampla dupa 3 ani sa primesc ceva? Cum ai decurs lucrurile? Ar putea fi consecinte?
Termin facultatea si la angajare mi se va cere un cazier, de aceea am intrat pe acest forum sa intreb.
Multumesc frumos pentru timpul acordat postarii mele!
O zi frumoasa!
Buna ziua,
daca nu s-a inceput urmarirea penala si nu ati avut calitatea de inculpat si nici nu a fost sesizata instanta cu rechizitoriu, ar trebui sa aveti cazierul curat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog - furt din magazin Darius107 Darius107 Am facut o fapta ingrozitoare ... Am fost in decathlon am vazut bluza te trening fara alarma costa 170 lei si mi-a dat creierul eroare ce sa mai zic ... Am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? alex1925 alex1925 buna seara.v-as fi recunoascator daca as primi un raspuns. in urma cu o luna ma aflam la cumparaturi intr=un supermarket.am facut cuparaturi dar mi-am luat si ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de dosar penal?(daca se poate) Ion2258 Ion2258 Buna ziua. Intr-o seara am intrat intr-o casa (locatarii plecati din tara) si am sustras bunuri(care au fost recuperate in totalitate). Eu, personal, nu am ... (vezi toată discuția)