avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul ...

Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul meu..sunt în Germania și bineînțeles ca majoritatea romanilor am făcut greșeala de a fura din kaufland ..sunt la prima abatere ..nu știu de cât am reușit sa fur dar presupun ca peste 100 de euro oricum ..ideea este ca am plătit 100 de euro pe loc și am chitanța ..pentru deranjamentul lor și pentru faptul ca m au prins...m au băgat într o camera mi au controlat geanta au scos produsele ..au calculat suma au chemat politia ..eu nu știu germana nici măcar la nivel conversațional..n am înțeles ce mi s a spus ..cand a venit politia mi au dat pe google translate..am semnat habar n am ce..I am dat o poza cu buletinul meu m au întrebat de adresa de aici dar încă nu am ameldung ..mi s a spus ca am dosar penal...dacă era ceva ma luau cu ei la secție, nu ? Presupun ca îmi vine amenda acasa în România..întrebarea mea este dacă se poate sa mi răspundă cineva. Cât este amenda ? Și cam în cât timp vine...nu e posibil sa fac pușcărie? ..sunt la prima abatere !!!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ,majoritatea românilor nu fura indiferent dacă sunt la munca sau turiști.Probabil e normal in mediul.din care va învârtiți dar pt noi nu e normal.Daca nu va prindeau era o șmecherie dacă v au prins e mare prostie.Un răspuns legal nu puteți sa primiți decât de la av care profesează în Germania un av român care lucrează în România nu cunoaște legislația altor state..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut cumpărături ... Rooox Rooox Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut cumpărături și am scos poze de 20 de euro care nu le-am plătit când am dat sa ieșim din magazin am fost ... (vezi toată discuția)
Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru furt din magazinul ... Augusti1987 Augusti1987 Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru furt din magazinul Kaufland în Germania mă poate ajuta cineva vă rog frumos să aflu cât de mare este ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda la kaufland. o sa am probleme cu politia? Dennis0207 Dennis0207 Buna. Am fost prins de paza Kaufland in Germania pentru un furt de 9 euro. Am platit amenda 100 euro la ei la casa și am plecat mai departe. Mi-au interzis ... (vezi toată discuția)