avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru furt din magazinul ...

Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru furt din magazinul Kaufland în Germania mă poate ajuta cineva vă rog frumos să aflu cât de mare este amenda deoarece nu am achitat o vă mulțumesc frumos Și ce pot păți dacă sunt prins în Germania și verificat de poliție
Cel mai recent răspuns: Augusti1987 , utilizator 00:11, 1 Noiembrie 2022
Încercați sa va informați ca sa nu ajungeți la închisoare.
Contactați un avocat german.
E posibil sa va coste 100 euro sau mai mult avocatul pentru analiza de caz dar ati evita sa ajungeți la închisoare.
Nu știu cât ar conta dar unii nu prea au chef de închisoare tot la fel cum altora nu le pasă...
La români nu prea pare sa le pese de închisoare în ultimii ani, am remarcat eu...

Nemții nu discuta la bani.
Poate ar fi mai economic sa achitați amenda.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc dar am pierdut amenda

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Încercați sa va informați ca sa nu ajungeți la închisoare.
Contactați un avocat german.
E posibil sa va coste 100 euro sau mai mult avocatul pentru analiza de caz dar ati evita sa ajungeți la închisoare.
Nu știu cât ar conta dar unii nu prea au chef de închisoare tot la fel cum altora nu le pasă...
La români nu prea pare sa le pese de închisoare în ultimii ani, am remarcat eu...

Nemții nu discuta la bani.
Poate ar fi mai economic sa achitați amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)
Cazier Crisscristina Crisscristina Bună ziua.o prietenă a fost prinsa furând din magazin de haine în Germania o lenjerie intima și o pereche de șosete...în afara de amendă va avea și ... (vezi toată discuția)
Furt papuci - consecinte Petrepetrecere Petrepetrecere Sunt un baiat de 18 ani , am incercat sa sustrag o pereche de papuci in valoare de 110 lei dintr-un magazin cunoscut din mall ,a sunat alarma , m-au prins ... (vezi toată discuția)