avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit amenda la Kaufland. O sa am probleme cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit amenda la Kaufland. O sa am probleme cu politia?

Buna. Am fost prins de paza Kaufland in Germania pentru un furt de 9 euro. Am platit amenda 100 euro la ei la casa și am plecat mai departe. Mi-au interzis accesul in rețeaua Kaufland pe 3 luni. Nu am semnat nici un act nimic, dar le-am oferit adresa. Întrebarea e urmatoarea. O sa am ceva probleme cu politia? O sa primesc scrisori acasa cu chemari și etc. Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
Dennis0207, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul ... ????‍????️ ????‍????️ Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul meu..sunt în Germania și bineînțeles ca majoritatea romanilor am făcut greșeala de a ... (vezi toată discuția)
Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru furt din magazinul ... Augusti1987 Augusti1987 Salut în 2018 am luat o amendă de 150 € pentru furt din magazinul Kaufland în Germania mă poate ajuta cineva vă rog frumos să aflu cât de mare este ... (vezi toată discuția)
Legislatia germana maryan27 maryan27 Buna ziua. Locuiesc in Germania de 1 an si jumatate. Acum o saptamana am primit o instiintare de la o fima de avocatura \\"FAREDS\\" . Imi aduceau la ... (vezi toată discuția)