avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut cumpărături ...

Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut cumpărături și am scos poze de 20 de euro care nu le-am plătit când am dat sa ieșim din magazin am fost opriți de un detectiv eu find cu prietenul meu care nu știa nimic pozele erau în cărucior la copil nea băgat într-o camera o zis sa plătesc pozele pe restul avem bon am primit și o 100 de euro amenda am achitat pe loc acuma am primit acasă de la tribunal amendă de 400 eu 400 prietenul ii normal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul.rand nu precizați în ce tara s a întâmplat și în al doilea rand care este întrebarea dvs?Dacă este fapta penala sau contravenție întrebați un av care lucrează acolo un av român care profesează în România nu are cum sa cunoască legislația sltor state..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul ... ????‍????️ ????‍????️ Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul meu..sunt în Germania și bineînțeles ca majoritatea romanilor am făcut greșeala de a ... (vezi toată discuția)
Se poate numi furt Briana8l24 Briana8l24 Buna ziua Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne ... (vezi toată discuția)
Bună seara, în 15.01.2022 dispecerul firmei la care lucram ... Deni2505 Deni2505 Bună seara, cine a patit asta in Germania si poate raspunde , în 15.01.2022 dispecerul firmei la care lucram a uitat sa îmi plătească pompa la ... (vezi toată discuția)