avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate irina1977

Activitate irina1977

Discuție Partaj bunuri !
buna ziua...ma aflu in proces de partaj cu fostul sot ...el a deschis procesul si am ajuns in faza in care trebuie sa platim taxa de timbru...ex-sotul meu doreste sa ne intelegem mai exact eu sa il despagubesc cu o suma de bani...nedorind sa platim taxa de timbru (mentionez ca propietatea este a mea prin act de van/cump dobandita inaintea casatoriei(pamantul) in timpul casat am ridicat cu acesta si bunicii mei o constructie care in mom de fata nu este terminata nu este trecuta pe rol din aceasta constr el doreste 80%..)
intrebarea mea este : - care este modalitatea prin care pot face aceasta intelegere cu siguranta ca nu va mai putea sa redeschida acest proces niciodata?
- sunt dispusa sa il despag numai sa scap si eu si fam mea de stresul tribunalului..
- el vrea sa retraga cerererea si apoi sa ne intelegem separat semanand un act la notar ..este legal?
-
Discuție Proces partaj
am divortat in anul 2005 fara sa fac partajul cu ex...am o propietate dobandita inaintea casatoriei teren si casa prin act de vaz-cump cu uzufruct viager(de la bunicii mei care si locuiesc cu mine in casa)...dupa casatorie am construit o casa si un garaj pe aceasta propietate demoland-o pe cea veche (cu acordul bunicilor) cu ajutorul lor financiar..in mom de fata ex sotul m-a dat in judecata pt partaj(mai exact doreste 80% din tot)..el folosind garajul pe post de atelier auto si in prezent fara niciun act incheiat intre mine si el(tacit )...tin sa mentionez ca sotul meu nu a avut niciodat un loc de munk muncind numai la negru...credeti ca poate castiga propietatea in vreun fel??...va multumesc
Răspuns la discuția Proces partaj
va multumesc pentru raspuns asa o sa fac poate am sanse de reusita ...
Discuție Proces partaj
buna ziua as dori sa intreb cum as putea afla situatia veniturilor mele in perioada 2000-2005 (de la Administratia Finantelor Publice sector 5 ) aceste imi sunt necesare la procesul de partaj pe care il am cu fostul sot ...sunand acolo mi s-a comunicat ca numai instanta poate solicita aceste date ... dar ca persoana fizic nu pot avea acces la aceste date ?....ce pot sa fac?