am divortat in anul 2005 fara sa fac partajul cu ex...am o propietate dobandita inaintea casatoriei teren si casa prin act de vaz-cump cu uzufruct viager(de la bunicii mei care si locuiesc cu mine in casa)...dupa casatorie am construit o casa si un garaj pe aceasta propietate demoland-o pe cea veche (cu acordul bunicilor) cu ajutorul lor financiar..in mom de fata ex sotul m-a dat in judecata pt partaj(mai exact doreste 80% din tot)..el folosind garajul pe post de atelier auto si in prezent fara niciun act incheiat intre mine si el(tacit )...tin sa mentionez ca sotul meu nu a avut niciodat un loc de munk muncind numai la negru...credeti ca poate castiga propietatea in vreun fel??...va multumesc
sau vi se atribuie dvs intreaga casa urmand sa platiti o sulta corespunzatoare fostului sot, sulta stabilita printr-o expertiza tehnica de specialitate.
Intrebari
valenting79
In timpul casatoriei, s-a construit o locuinta pe terenul parintilor unuia dintre soti.
Nu s-au intocmit acte de propietate pe numele celor doi tineri ... (vezi toată discuția)