avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces partaj

buna ziua as dori sa intreb cum as putea afla situatia veniturilor mele in perioada 2000-2005 (de la Administratia Finantelor Publice sector 5 ) aceste imi sunt necesare la procesul de partaj pe care il am cu fostul sot ...sunand acolo mi s-a comunicat ca numai instanta poate solicita aceste date ... dar ca persoana fizic nu pot avea acces la aceste date ?....ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: irina1977 , utilizator 12:32, 20 Februarie 2012
Daca nu puteti obtine din alte surse dovada veniturilor si situatia va e necesara, depuneti cerere scrisa la ei, poate nu va dau acelasi raspuns
va multumesc pentru raspuns asa o sa fac poate am sanse de reusita ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in familie lelia1952 lelia1952 As dori sa stiu daca fostul meu sot care a parasit domiciliul de buna voie dupa divort, are dreptul sa revina dupa opt ani sa locuiasca in apartamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Neschimbarea cartii de identitate dupa divort marin2014 marin2014 Buna ziua Va rog sa imi dati un sfat cum sa procedez in urmatoarea problema. Anul trecut am divortat fara partaj, fosta sotie avand obligatia prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Ajutor judiciar ContSters137470 ContSters137470 Buna ziua. Am si eu o intrebare: Conform OUG 51/2008 privind ajutorul public judiciar care prevede scutiri, reduceri, esalonari sau amanari de la plata ... (vezi toată discuția)