avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate mariadordea

Activitate mariadordea

Va multumesc pentru lamuriri.
Va multumesc pentru informatii.
Daca suspend activitatea de la 1 august, suma pentru indemnizatie va fi mai mica pentru ca as avea 4 luni (august-noiembrie) fara activitate?
Cealalta varianta ar fi sa supsend activitatea in momentul in care depun dosarul pentru CCC dar asta inseamna sa platesc si taxele pe aceasta perioada chiar daca nu o sa mai am activitate? ( mentionez ca am PFA la norma de venit iar de la 1 august nu o sa mai am activitate pe PFA si caut cea mai convenabila solutie legata de suspendare).
Buna ziua,
As avea o intrebare legata de data cu care trebuie facuta suspendarea unui PFA. Sunt angajata cu carte de munca la actuala firma dar am si activitate independenta pe PFA. La data de 1 august intru in concediu de maternitate doar luand in considerare cartea de munca. Nu am nici un beneficiu de pe PFA in concediul de maternitate, nu se ia in considerare. Veniturile de pe PFA vreau sa fie luate in considerare doar pentru concediul de crestere copil care va incepe undeva la inceputul lunii decembrie. Ca sa primesc indemnizatie si de pe urma PFA-ului, trebuie sa am activitate neintrerupta 12 luni inainte de depunerea dosarului de indemnizatie? Cand trebuie suspendata activitatea PFA in acest caz? In 1 august cand intru in maternitate sau in decembrie cand se termina concediul de maternitate?

Va multumesc.
Am citit in alte parti pe internet cum ca pentru un perete de rigips nu ar fi nevoie de autorizatie dar am vrut sa mai intreb.
Va multumesc pentru raspuns.
Nu il am la mine in acest moment dar din ce tin minte e trecut un dormitor, living si bucatarie si nu apare nimic despartitor intre living si bucatarie. O sa verific.
Buna ziua,
In urma cu 2 ani am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Apartamentul este ipotecat in favoarea Ministerului Finantelor. As dori sa aduc o modificare interioara apartamentului : sa adaug un perete de rigips intre living si bucatarie. Nu se demoleaza nimic si nici nu se modifica structura de rezistenta a blocului. Intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de la primarie sau acord de la Ministerul Finantelor. Trebuie modificat CF-ul pentru asa ceva?

Va multumesc.
Maria D