avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificari interioare apartament Prima Casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificari interioare apartament Prima Casa

Buna ziua,
In urma cu 2 ani am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Apartamentul este ipotecat in favoarea Ministerului Finantelor. As dori sa aduc o modificare interioara apartamentului : sa adaug un perete de rigips intre living si bucatarie. Nu se demoleaza nimic si nici nu se modifica structura de rezistenta a blocului. Intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de la primarie sau acord de la Ministerul Finantelor. Trebuie modificat CF-ul pentru asa ceva?

Va multumesc.
Maria D
Cel mai recent răspuns: mariadordea , utilizator 17:04, 20 Februarie 2012
Cum este mentionat in extrasul CF?
Nu il am la mine in acest moment dar din ce tin minte e trecut un dormitor, living si bucatarie si nu apare nimic despartitor intre living si bucatarie. O sa verific.
pentru orice modificare trebuie obtinuta autorizatie de la primarie
cat despre ministerul de finante va trebui o aprobare numai daca este solicitata de catre primarie in baza extrasului de carte funciara ( rubrica inscrieri privitoare la sarcini)
Am citit in alte parti pe internet cum ca pentru un perete de rigips nu ar fi nevoie de autorizatie dar am vrut sa mai intreb.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete de rigips decorativ/masca care lipseste de pe releveul apartamentului xsandra xsandra Salut, vreau sa achizitionez un apartament printr-un credit ipotecar; in releveul apartamentului nu apare un perete de rigips construit intre bucatarie si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.adaugarea unui perete despartitor pt.a delimita livingul ... dora881988 dora881988 Buna ziua.Adaugarea unui perete despartitor pt.a delimita livingul de dormitor necesita autorizatie de construire?Mentionez ca aceasta modificarea doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Constructie perete rigips in apartament Pesimistul Roz Pesimistul Roz Buna seara, vrea sa construiesc un perete despartitor din rigips cu profile specifice , intre bucatarie si living.Peretele este gros de 8 cm, nu modifica ... (vezi toată discuția)