avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua.Adaugarea unui perete despartitor pt.a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua.Adaugarea unui perete despartitor pt.a delimita livingul ...

Buna ziua.Adaugarea unui perete despartitor pt.a delimita livingul de dormitor necesita autorizatie de construire?Mentionez ca aceasta modificarea doresc sa o fac in cadrul unei case .Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:08, 5 Decembrie 2020
Nu, daca nu se modifica structura de rezistenta a casei si peretele este din material usor. Un proiectant autorizat va face un calcul de rezistanta si va modifica schita de proiect.
In cartea funciara trebuie sa apara modificarea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2020
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari interioare apartament prima casa mariadordea mariadordea Buna ziua, In urma cu 2 ani am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Apartamentul este ipotecat in favoarea Ministerului Finantelor. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Construire perete despartitor BOSKY BOSKY Buna ziua, pentru a construi un perete despartitor din BCA am.nevoie de autorizatie? (vezi toată discuția)
Necesitate autorizatie constructie ancavasilache ancavasilache Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pentru o renovare apartament cu schimbarea destinatiei spatiului bucatariei in dormitor si al sufrageriei in living ... (vezi toată discuția)