Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la sfarsitul luni iulie 2013.Am lucrtat din5-10-2011 pana in 4-10-2012 la o companie iar din5-10-2012 la compalia unde lucrez in prezent.Printr-o cunostinta care lucreaza la CASMB am aflat ca fostul angajator nu a depus declaratiile la ANAF si nici nu a facut platile pentru ultimele 4 luni de colaborare.In ambele locuri am semnat CM.Cum ma poate afecta pe mine aceastasituatie mai exact pot beneficia de indemnizatia de crestere copil daca nu am platite contributiile pe 4 luni?L-am rugat pe fostul angajator sa ma lamureasca dar nci un raspuns de 3 saptamani acum nu mai imi raspunde la telefon.
Va rog sa imi dati un raspuns si sa imi spuneti cum ma afecteaza aceasta situatie.
Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la sfarsitul luni iulie 2013.Am lucrtat din5-10-2011 pana in 4-10-2012 la o companie iar din5-10-2012 la compalia unde lucrez in prezent.Printr-o cunostinta care lucreaza la CASMB am aflat ca fostul angajator nu a depus declaratiile la ANAF si nici nu a facut platile pentru ultimele 4 luni de colaborare.In ambele locuri am semnat CM.Cum ma poate afecta pe mine aceastasituatie mai exact pot beneficia de indemnizatia de crestere copil daca nu am platite contributiile pe 4 luni?L-am rugat pe fostul angajator sa ma lamureasca dar nci un raspuns de 3 saptamani acum nu mai imi raspunde la telefon.:sorry:
Va rog sa imi dati un raspuns si sa imi spuneti cum ma afecteaza aceasta situatie.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Dupa terminarea celor 3 luni de proba la firma la care lucrez inca nu am primit actul aditional de la trecerea din perioada determinata la cea nedeterminata. Cele 3 luni s-au incheiat pe 16 ianuarie. As vrea sa stiu care ar putea fi motivele in astfel de situatii, excluzand incheierea contractului de munca din partea angajatorului? unde pot sa ma adresez pentru a afla daca am fost inregistrata la fortele de munca?
Va multumesc.