avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters242749

Activitate ContSters242749

Răspuns la discuția ce trebuie sa fac?
Va rog sa mi spuneti care este valabilitatea unei procuri de scoatere-aducere a unui minor in spatiul european
Răspuns la discuția ce trebuie sa fac?
va multumesc ptr interesul acordat si ptr raspuns, numai ca pe mine m ar interesa pasii legali pe care trebuie sa i urmez, cu instiintarea autoritatilor responsabile si care sunt acelea, anuntarea de parasire a domiciliului daca este nevoie , unde trebuie sa o fac si in cat timp astfel incat sa nu dau motive ca la divort sa se interpreteze in defavoarea mea in ceea ce priveste, incredintarea mie, spre crestere si ingrijire a copilului minor si inca un detaliu,copilul este adoptat
Sunt casatorita de 19 ani si sunt impreuna cu familia in Italia.Sotul meu lucreaza eu nu,avem un copil de 3 ani ,avem rezidenta in Italia dar si in Romania detinem un apartament impreuna pe care al folosim doar cand venim in concediu si acolo figuram ca domiciliem.Eu mi-am inchiriat un apartament in Romania intr-un judet apropiat de al meu unde doresc sa ma retrag impreuna cu copilul meu,dorind sa intentez divortul,dar vreau sa plec de aici din Italia fara stirea sotului care nu ar fi de acord cu divortul.Ce treb sa fac sa fie totul in regula pe cine trebuie sa anunt ca parasesc domiciliul ,in Italia sau in Romania?
sotul este titularul contractului de concesiune ,dar din momentul in care ei ne-au vandut apartamentul,ei s-au mutat in casa construita la noi iar la primarie in registrul s-au inscris cu numele tatului iar toate chitantele platite anual sunt pe numele tatalui
am actul de vanzare cumparare al apartamentului unde se vad ca vanzatori parinti mei si toate chitantele pe care le-au platit anual ,concesiunea terenului cu numele lor facandu-si rol la primarie
Sunt casatorita din 1992 si impreuna cu sotul meu al luat un teren in concesiune pe 25 de ani,in 1997 parinti mei ne-a vandut un apartament cu 2 camere si ei s-au mutat in casa construita de noi pe acel teren fara ca ei sa aiba vreun act ,deci mie mi-au vandut casa lo cu act de vanzare cumparare iar ei au platit si pana acum la momentul asta contractul de concesiune al locului pe numele sotului meu,deci toate chitantele sunt pe numele tatalui dar proprietar este sotul meu si mine in contract.Eu acum doresc ca divortez.Am uitat sa mentionez ca am un copil de 3 ani.Intrebarea este dupa divortul meu parintii mei raman pe drumuri ?