avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate radt

Activitate radt

Răspuns la discuția Cum deschid croitorie?
am inteles...tocmai am aflat despre srl-d si ma documentez....multumesc
Răspuns la discuția Cum deschid croitorie?
multumesc...si atunci ce forma de organizare sa imi fac,deoarece momentan nu vreau sa cheltui prea mult cu alti angajati,pana nu pun pe roate afacerea...
buna ziua,daca stie cineva un raspuns....doresc sa imi deschid o croitorie(haine caini in principal) nu doresc srl ci II(eu sunt singurul angajat),nu am diploma de croitor dar am lucrat pt o firma mare 8 ani pe carte de munca...primesc autorizatie asa?se ia in calcul faptul ca totusi dupa 8 ani am habar si stiu ce fac?
mii de multumiri celor care raspund
Am fost angajat ca sofer,mi s-a promis contract de munca,nu s-a mai facut si dupa 1 luna nu vor sa ma plateasca.Am incercat sa vb,am tot fost mintit,pretexte,nu au bani,nu au incasari,etc si fiindca m-am saturat vreau sa ma sfatuiti ce e de facut?dovezi ca am lucrat pt ei am,chitante de benzina,datele pe gps,nr de tel de la firme si sms in tel.Pot sa ii dau in judecata?Costa mult un avocat?
Răspuns la discuția infiintare srl
multumesc pt raspuns...daca doresc sa desfasor ambele activitati cum se procedeaza...Asociatii sunt sot si sotie si teoretic am dori sa ne ocupam fiecare de domeniul lui,unul cu amenajari si unul cu agentia si fiecare cu echipa lui,doar ca nu vroaim sa deschidem firma separata fiecare,pt ca nu avem decat 1 sediu
Discuție infiintare srl
As dori sa infiintez un srl(cu 2 asociati) cu actvitate principla amenajari int iar ca activitate secundara intermediere vanzari-inchirieri apart.Se poate asa?Am inteles ca pt a infiinta o agentie imobiliara e nevoie de atestat pt unul dintre administratori,dar daca pun ca activitate secundara mai e nevoie de atestat?Multumesc