avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum deschid croitorie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum deschid croitorie?

buna ziua,daca stie cineva un raspuns....doresc sa imi deschid o croitorie(haine caini in principal) nu doresc srl ci II(eu sunt singurul angajat),nu am diploma de croitor dar am lucrat pt o firma mare 8 ani pe carte de munca...primesc autorizatie asa?se ia in calcul faptul ca totusi dupa 8 ani am habar si stiu ce fac?
mii de multumiri celor care raspund
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:51, 30 Noiembrie 2012
Buna ziua,

Pe baza inscrisurilor din cartea de munca puteti obtine autorizatia pentru infiintarea intreprinderii individuale.

Nu va puteti angaja la propria I.I.
multumesc...si atunci ce forma de organizare sa imi fac,deoarece momentan nu vreau sa cheltui prea mult cu alti angajati,pana nu pun pe roate afacerea...
Va puteti angaja numai daca va infiintati o societate comerciala.
am inteles...tocmai am aflat despre srl-d si ma documentez....multumesc
Daca deschideti societate, aveti dreptul de a repartiza si beneficia de dividende la sfarsitul anului, in functie de profitul obtinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Af este mai avantajoasa decat srl? phlo phlo Motivul pt care va scriu...doresc sa imi deschid un magazin in zona rurala el practic este construit acum imi trebuiesc decat actele si autorizatiile necesare, ... (vezi toată discuția)