avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

As dori sa infiintez un srl(cu 2 asociati) cu actvitate principla amenajari int iar ca activitate secundara intermediere vanzari-inchirieri apart.Se poate asa?Am inteles ca pt a infiinta o agentie imobiliara e nevoie de atestat pt unul dintre administratori,dar daca pun ca activitate secundara mai e nevoie de atestat?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:18, 21 Februarie 2012
Cata vreme nu desfasurati aceasta activitate secundara, nu aveti nevoie de autorizatiile speciale. Va trebui insa pe declaratia de la ORC sa mentionati care activitati le veti desfasura.
multumesc pt raspuns...daca doresc sa desfasor ambele activitati cum se procedeaza...Asociatii sunt sot si sotie si teoretic am dori sa ne ocupam fiecare de domeniul lui,unul cu amenajari si unul cu agentia si fiecare cu echipa lui,doar ca nu vroaim sa deschidem firma separata fiecare,pt ca nu avem decat 1 sediu
Atunci va trebui sa obtineti autorizatiile prevazute de lege pentru activitatea imobiliara. Cel mai bine informati-va la registrul comertului.
Nu sunt necesare autorizatii suplimentare pentru activitatea de dezvoltare - promovare imobiliara sau agentii imobiliare. Nu este activitate care se desfasoara sub conditie. Inregistrati societatea cu o activitate principala, care doriti dvs., iar la activitati secundare inscrieti ce mai doriti. In cuprinsul declaratiei model 2 care se completeaza la inregistrarea societatii inscrieti pentru autorizare si activitatile secundare pe care doriti sa le desfasurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)