Instalatia este personala asa cum a recunoscut o ruda a proprietarului cu ceva timp in urma. Va rog, in masura posibilitatilor, sa-mi comunicati si pasii de urmat in acest caz si cum se desfasoara procedurile pentru a-l actiona in instanta. Va multumesc.
Sunt inundat destul de des de vecinii care locuiesc la etajul superior, ultima oara timp de 3 zile consecutiv. Problema este ca atunci cand am fost sa le atrag atentia au motivat ca problema e la vecinul lor de vis-a-vis, dar am descoperit ca nu este adevarat si de fapt ei au provocat inundatia, nu vecinul lor. Ma intereseaza cum se poate actiona legal impotriva acestor nesimtiti.
Sunt angajat de 3 ani la o companie mare cu acoperire nationala. In urma cu cateva zile am fost invitat la o discutie in biroul directorului zonal unde am fost informat ca trebuie sa intrerupem colaborarea, preferabil cat mai curand si pe cale amiabila, motivatia fiind neindeplinirea anumitor sarcini de serviciu pentru care nu am fost sanctionat si pentru care nu au fost efectuate niciun fel de cercetari disciplinare. Din discutia cu directorul zonal am inteles ca hotararea de a intrerupe colaborarea a fost luata in urma intrunirii comitetului de resurse umane, fapt pentru care am solicitat un inscris oficial referitor la aceasta hotarare, inscris care nu mi-a fost pus la dispozitie.
Care considerati ca ar fi abordarea potrivita in aceasta situatie?