avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost somat verbal sa renunt la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost somat verbal sa renunt la locul de munca

Sunt angajat de 3 ani la o companie mare cu acoperire nationala. In urma cu cateva zile am fost invitat la o discutie in biroul directorului zonal unde am fost informat ca trebuie sa intrerupem colaborarea, preferabil cat mai curand si pe cale amiabila, motivatia fiind neindeplinirea anumitor sarcini de serviciu pentru care nu am fost sanctionat si pentru care nu au fost efectuate niciun fel de cercetari disciplinare. Din discutia cu directorul zonal am inteles ca hotararea de a intrerupe colaborarea a fost luata in urma intrunirii comitetului de resurse umane, fapt pentru care am solicitat un inscris oficial referitor la aceasta hotarare, inscris care nu mi-a fost pus la dispozitie.
Care considerati ca ar fi abordarea potrivita in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:56, 21 Februarie 2012
Nu dati curs acestei solicitari.Lasati-i pe ei sa procedeze potrivit legii.Sa nu semnati nici un fel de hartie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiunea disciplinara Sov Consulting Sov Consulting Cum poate un salariat nemultumit de activitatea unui coleg ori superior al sau sa ridice problema superiorilor sai (superiorilor colegului ori superiorului ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala, discriminare? cipiboy2000 cipiboy2000 Buna ziua, va prezint si eu urmatoarea situatie: la locul de munca, m-a abordat o colega din alta echipa decat a mea, spunand ca are 2 martori care m-au ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog... ionii ionii As vrea sa supun atentiei o situatie care are loc la firma unde lucrez.La inceputul lunii in urma unor dispute avute intre directorul tehnic si directorul ... (vezi toată discuția)