avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate crysty17bt

Activitate crysty17bt

ce daune as putea sa cer in urma acestui eveniment ? inca nu am facut nici o plagere ? daca fac plangere la politie nu cred ca are nici un rost, ar trebui sa dau in judecata persoana care locuieste la etajul 4 ? la ce costuri s-ar ridica cheltuielile unui astfel de proces ?
Ca urmare a unui accident prin caderea zapezii de pe un acoperis unui locatar de la etajul 4 al unui bloc de proprietari si rezultarea unei vatamari corporale diagnosticul fiind ruptura de tibie si peroneu, entorsa necesitand operatie in urma operatiei m+am ales cu 7 suruburi in picior si am fost spitalizat 10 zile. Mentionez faptul ca eram angajat si ma intorceam de la munca cand s+a produs accidentul ce daune as putea sa cer ca urmare a acestui accident care nu s+a prudus din cauza mea va multumesc tare mult
Am si eu o nelamurire cu ce ma ajuta pe mine ca este declarat accident de munca daca accidentul s-a intamplat pe itinerariul de deplasare de la serviciu spre domiciliu adica care sunt avantajele mele ? Da in cazul in care totul s-a intamplat in cadrul societatii si este de vina angajatorul atunci dar aici vinovat este altcineva? Si inca o intrebare in urma unei cercetari a comisiei din cadrul unitatii cu privire la un accident de munca angajatul trebuie sa primeasca si el un exemplar din respectivul proces verbal cu cercetare ?
Ma intorceam de la serviciu spre casa, in apropierea blocului unde locuiesc de pe acoperisul unui bloc (este construita o sarpanta dar zapada s-a desprins de pe balconul unui proprietar care are acoperisul impartit in doua bucati - o bucata este facuta ca un fel de pod si are legatura directa cu sarpanta care nu are o inclinatie mare dar cealalta bucata este practic acoperisul balconului dar are o inclinatie foarte mare si fara nici un fel de uluc sau opritor de zapada) locul pe unde ma deplasam este un drum de acces al masinilor si al locatarilor in parcarea din spatele blocului. In urma accidentului m-am ales cu fractura de fibie si peroneu si mai multe leziuni diagnosticul complet nu-l stiu inca. Au fost cei de la ITM si protectia muncii de la locul de munca si cei de la politie sa ancheteze cazul acum stau si ma gandesc cum sa procedez pe cine sa dau in judecata asociatia de proprietari sau persoana respectiva. Mai mentionez ca sarpanta este construita legal am inteles ca au autorizatii de constructii si doamna care locuieste la respectivul imobil are si ea piciorul in ghips in urma unui accident. Intrebarea mea este daca are rost sa dau in judecata pe cineva sau este doar o pierdere de timp. Mai mentionez faptul ca recuperarea mea va dura din spusele docturului cel putin un an. Multumesc