avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce daune as putea sa cer ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce daune as putea sa cer ?

Ca urmare a unui accident prin caderea zapezii de pe un acoperis unui locatar de la etajul 4 al unui bloc de proprietari si rezultarea unei vatamari corporale diagnosticul fiind ruptura de tibie si peroneu, entorsa necesitand operatie in urma operatiei m+am ales cu 7 suruburi in picior si am fost spitalizat 10 zile. Mentionez faptul ca eram angajat si ma intorceam de la munca cand s+a produs accidentul ce daune as putea sa cer ca urmare a acestui accident care nu s+a prudus din cauza mea va multumesc tare mult

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava 90 zile de ingrijiri medicale k1dand k1dand Buna ziua. In urma cu 10 zile am fost agresat de 2 persoane ziua in amiaza mare in timp ce ma aflam cu sotia la plimbare in urma agresiunii m-am ales cu ... (vezi toată discuția)
Dauna gheata/zapada cazuta de pe bloc m564 m564 Buna seara, asociatia de locatari a fost data in judecata de o firma de asigurari pt recuperare dauna cauzata de caderea de gheata/zapada cazuta de la ... (vezi toată discuția)
Victima caderii gardului de la cimitirul constanta mariatomas mariatomas Prin intermediul acestui forum de specialitate am nevoie de consilierea celor in masura sa o faca in urmatorul caz: (nu stiu daca ma adresez la categoria ... (vezi toată discuția)