avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala grava 90 zile de ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala grava 90 zile de ingrijiri medicale

Buna ziua. In urma cu 10 zile am fost agresat de 2 persoane ziua in amiaza mare in timp ce ma aflam cu sotia la plimbare in urma agresiunii m-am ales cu fractura deschisa de tibie si peroneu la piciorul drept care a necesitat o operatie de urgenta unde mi s-au pus 2 tije cu suruburi. Am stat internat 10 zile dupa care am fost externat afland de la medicul ce ma operat ca voi avea nevoie de 6 pana la 12 luni de recuperare . Am depus plangere la politie de pe patul de spital binenteles iar de la medicul legis mi sa eliberat certificat medico legal de 80-90 zile dar cu posibilitatea de prelungire in functie de evolutia operatiei si refacera piciorului. Intrebarea mea este ce va trebui sa fac in continuare pe baza legala si ce demersuri se vor lua mai vreau sa precizez ca cei 2 agresori au fost retinuti . Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:34, 12 Septembrie 2011
momentan este suficient desi ati mai putea sa va constituiti parte civila ptr daune materiale si morale. mentionati in cererea de constituire ca va rezervati dreptul la actualizarea sumelor cerute ca si dauna in functie de evolutia procesului de recuperare.
Da,va puteti constitui parte civila in procesul penal si sa solicitati daune materiale si morale.
Va puteti angaja si avocat pentru a depune cererea daca o sa mai dureze pana sa va recuperati din pct de ved medical.
Insa nu este graba.
Ar fi bine sa o faceti insa in faza de urmarire penala.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce etape trebuie sa urmez? k1dand k1dand BUNA ZIUA. De curand am fost agresat de 2 persoane , urmarile agresiunii au fost fractura deschisa de tibie si peroneu fiind internat de urgenta si operat unde ... (vezi toată discuția)
Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)
Ce daune as putea sa cer ? crysty17bt crysty17bt Ca urmare a unui accident prin caderea zapezii de pe un acoperis unui locatar de la etajul 4 al unui bloc de proprietari si rezultarea unei vatamari corporale ... (vezi toată discuția)