EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie mai sus mi sa respins reevalarea spunand ca este corecta specificatia de zile de recuperare impreuna cu operatia care am facut o inainte cand sa pus tija .Este normal :eu am stat 1 an jumate cu tija ma suparat si nu era acceptata de corp ma curenta la atingere cand ma imbracam sau orice faceam ma incaltam baie si o atingeam de picior laba parte de jos si acum este cu dureri si ma curenteaza la atingere am scos tija .cred ca recuperarea nu dureaza 4 zile mi se pare nedrept deoarece am trecut mai mult de 6 luni de la extragere tija si fac entorse piciorul nu mai are stabilitate fuge de la glezna tot timpul ,ma puteti indruma spre un centru de recuperare si stabilire exact a problemei ?nu conteaza oras in Romania .
Nu trebuie sa scrieti cu litere mari. Acest scris oboseste ochii celui care citeste.
Daca aveti nemultumiri legate de zilele de recuperare medicala primite de la IML acestea le puteti exprima in fata instantei aducand si dovezi in sprijinul celor mentionate - ma refer la disconfortul creat. Daca v-a fost respeinsa contestatia banuiesc ca ati depus astfel de nemultumiri.
Legat de indrumare spre un centru de recuperare nu am cunostinte in acest domeniu. Cautati pe internet clinici private care se ocupa cu recuperarea medicala dupa operatii chirurgicale care au necesitat implant de tije metalice cu suruburi.
mirreya
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am depus contestatie dar am fost respinsi de procuror si acum merg cu zilele obtinute mai departe am 2 ani de la accident si numai am cheltuit cel care ma accidentat pe trecerea de pietoni nu a manifestat nici regret si nici un pic de compasiune .din persoana activa 16 ore pe zi sunt la 50% randament fac munca de teren ma misc greu obosesc si faptul ca am stat 8 luni in medical nu a contat la IML faptul ca mi a fost distrusa sanatate pentru toata viata picior drept fractura peroneu .am sta 90 zile in medical si nimeni nu a vrut sa ma opereze sa imi puna piciorul la loc osul era deplasat trebuia tras si pus in ghips in schimb la urgenta mi sa aplicat o fasa aproape inexistenta de lejera si am fost trimisa acasa sa se sudeze osul rupt ??!!dupa investigatii la Ungaria am fost operata si mi sa pus tija cu sase suruburi.Nu pot sa inteleg cum medicina noastra a ajuns asa de jos la nivel de grota ,sa trimiti acasa un pacient care are nevoie de ingrijiri doar sa nu detina zile medicale ??!! INTERES zero privind binele pacientului.
Nu imi este clar daca dosarul cauzei este la parchet sau a ajuns deja in instanta.
Daca este la parchet, probabil ca expertiza a fost efectuata de IML teritorial. Contestarea de catre dvs.a acestei expertize a fost respinsa de parchet ?
Daca dosarul este la instanta puteti cere efectuarea unei contraexpertize medico-legale mentionand aspectele pe care le prezentati in discutie. Obiectivul contraexpertizei sa fie starea dvs. actuala de sanatate. Este bine sa anexati documente, de exemplu fisa de diagnostic si tratament din Ungaria.
Daca dosarul nu ajunge in instanta penala puteti deschide actiune separata in instanta civila si sa cereti daune materiale si/ sau daune morale de la cel care v-a accidentat pe trecerea de pietoni.
Inteleg ca aveti avocat. Toate aceste aspecte trebuie sa vi le prezinte avocatul dvs. care in plus cunoaste toate documentele aflate la dosar si impreuna puteti decide calea de urmat. Degeaba avocatul dvs. considera injusta o expertiza IML daca nu actioneaza in directia obtinerii unei solutii juste pentru situatia dvs. actuala.
Parerea unui medic in afara lucrarilor expertizei/ a concluziilor raportului de expertiza nu poate fi avuta in vedere de catre instanta de judecata, chiar daca ati gasi vreun medic dispus sa va dea ceva scris.