Prin intermediul acestui forum de specialitate am nevoie de consilierea celor in masura sa o faca in urmatorul caz: (nu stiu daca ma adresez la categoria potrivita de probleme)
Sotul meu este supravietuitorul accidentului provocat de caderea gardului de la Cimitirul Central din Constanta. Cazul , in sine, este mediatizat, deci se cunosc detalii din mass media.In urma prabusirii gardului sotul meu a suferit fractura de tibie si peroneu picior stang, care necesita operatie (placa, fixata cu suruburi), cel putin trei fracturi ale oaselor bazinului (pubis, sacral si inca un os, care nu stiu acum sa-l denumesc), lovituri, escoriatii, trauma psihica generata de gravitatea accidentului in sine si de moartea prietenului care-l insotea in acel moment. .Pana acum, ca de altfel si de acum inainte, toate costurile cu medicamente, placa cu suruburi, instrumentar (probabil partial), si multe altele le-am suportat si le voi suporta in continuare din buzunarul propriu, deoarece spitalul nu are "de nici unele". Sunt cautata si invitata de organe cu responsabilitate la discutii, iar eu am nevoie de niste sfaturi de la dumneavoastra, pentru a sti sa pun problema in mod corect, deoarece , ma astept sa se incerce sa ma faca sa fiu de acord cu varianta propusa de ei, varianta care sigur pe noi ne va dezavantaja. Din primele informatii pe care mi-le-au furnizat medicii care-l trateaza pe sotul meu mi se spune ca este vorba de operatie,cu placa prinsa in suruburi, de repaus in pozitia culcat timp de 3-4 luni in care nu are voie sa stea pe picioare, sau pe sezut, fiind vorba de fracturi la oasele bazinului, dupa patru luni urmeaza recuperare medicala prin sanatorii si Dumnezeu stie ce-o mai urma si cat se va recupera si cat nu se va recupera. Or costurile in acest caz, sunt imense, iar sotul meu este pensionat de invaliditate gradul doi, iar eu sunt somera si avem inca un copil minor in intretinere in varsta de 16 ani si cateva luni. De asemenea, ma astept ca sotul meu sa fie tratat in spital in asa fel incat sa-l "expedieze" de acolo inainte de 30 de zile, ca sa se poata minimaliza cazul si sa se incerce "aburirea"noastra cu "te miri ce". Sfatuiti-ma cum sa pun problema si cam la ce suma se pot ridica daunele intr-un astfel de caz. Eu nu doresc sa profit de aceasta situatie nenorocita, dar nici nu vreau sa fiu pacalita, asa cum ma astept sa se intample (de fapt sunt sigura ca asta se va incerca) Astept raspunsurile dumneavoastra cat mai repede cu putinta. Daca este nevoie de mai multe detalii sau de detalii referitoare la ceva anume va rog sa-mi transmiteti si eu le voi da.
Va multumesc si va respect !
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
03:10, 3 Aprilie 2011