avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate havefun

Activitate havefun

buna ziua...ce trebuie sa contina zipul pentru declaratia 700..in vederea schimbarii sediului...pa reg com exista alta adresa...la anaf alta...multumesc frumos
buna ziua,,,,cum inregistrez in contabilitate...programul saga...o factura din spania cu tva?

As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune...am achizitionat un apartament prin prima casa...pe contractul de vanzare cumparare sunt trecuta eu , creditul fiind facut pe numele meu...insa la cheltuieli a participat si prietenul meu...pana vom face nunta,,,,ce document putem face,,,la contractul de vanzare cumparare prin care vrem sa specificam ca amundoi contribuim cu banii la apartament ..ca sa stea el linistit,,,ca nu se va intampla nimik,,,multumesc frumos...sper ca am explicat bine..
concediul medical...cod indemnizatie 14...se plateste don prima zi de catre cci..sau se calculeaza la fel ca celelalte?
buna ziua,,,,am si eu o nelamurire...mi s-a cerut completarea cererii de amanare pentru declaratia 088...in termen de 15 zile..este format tip...ca nu o gasesc...sau se completeaza la mana...mersik