avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concedii medicale

concediul medical...cod indemnizatie 14...se plateste don prima zi de catre cci..sau se calculeaza la fel ca celelalte?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:16, 6 Mai 2016
Calculul indemnizatiei de concediu medical pentru cod 14 se face la fel ca la orice alt concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Mihaela2003 Mihaela2003 Buna ziua. Am un concediu medical din 07.08.2017 pana 11.08.2017 cod 06 urgenta,deci 5 zile, in continuare 12.08.2017-01.09.2017 cod 01,deci 21 zile. Codul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pfa sistem real Ionela-Ada Ionela-Ada Buna ziua, Trebuie sa-mi iau concediu medical si nu stiu daca merita si cum calculeaza CAS. Sunt PFA in sistem real si pentru anul in curs am estimat ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical HugoM HugoM La o Intreprindere Individuala, un angajat are doua concedii medicale (0-6, 0-1) initial si in continuare, cu acelasi diagnostic : - primul concediu ... (vezi toată discuția)