Asociatia doreste sa platesc toata suma integral , eu le-am explicat ca nu am posibilitatea sa platesc toata suma decat in cursul a cateva luni ceea ce am si incercat sa fac adica la o saptamana doua am platit 100-300 lei ,dar nu au vrut sa inteleaga acest lucru si au hotarat sa-mi opreasca apa , le-am explicat ca oprindu-mi apa nu voi putea sa dau banii mai repede pentru ca sunt nevoita sa cumpar apa plata pentru nevoile omenesti , totusi suntem oameni trebuie sa mancam , sa ne hidratam ,sa ne spalam , sa mergem la toaleta ,toate aceste lucruri nu ai cum sa le faci fara apa . Pot face ceva pentru a-mi da drumul la apa?legal vorbind pentru ca omeneste nu ne putem intelege. Specific inca odata ca sunt cu plata intretinerii la zi,asociatia este cu toate platile la zi , nu este in interesul lor sa primeasca banii mai repede?de ce nu pot fi de acord cu cererea mea atata timp cat eu VREAU sa platesc acea suma doar ca nu am posibilitatea sa platesc suma integral,banii pe care ii dau pe apa sunt oarecum aruncati degeaba,nu era mai bine pentru ei daca cu acesti bani plateam treptat suma restanta la penalitati?
Tin sa va anunt ca restanta initiala calculata de asoc de prop era de 13736,64 lei,iar dupa procesul derulat si expertiza contabia s-a dovedit ca suma reala pentru penalitati a fost de 3.900 lei nu cea de 13736,64 calculata de asociatie.Nu doresc sa-mi plateasca nimeni cheltuielile! Atata timp cat eu am vointa si vreau sa platesc suma esalonata nu cred ca am zis sa-mi plateasca cineva datoriile! Daca credeti ca la un salariu de 400 lei si la unul de 800 lei mi se acorda credite va inselati. Asociatia de proprietarie este la ZI cu toate facturile si eu la randul meu sunt cu plata intretinerii la zi .
Da intretinerea este platita la zi,iar la cererea mea am primit un raspuns VERBAL negativ in urma cu o saptamana si intre timp mi s-a oprit furnizarea apei de catre asoc. de prop. adica in momentul de fata nu am nici o sursa de apa si sunt nevoita sa cumpar apa plata din comert pentru igiena personala,toaleta etc. iar acum nu mai am posibilitatea sa platesc suma de 300 lei /luna deoarece sunt nevoita sa cumpar apa.
Buna ziua , sunt proprietara unui apartament cu datorii la penalitati , mentionez ca din septembrie 2013 sunt cu plata cotelor de intretinere la zi ,am ramas cu o datorie de 3500 lei penalitati ,pe data de 19 august am facut o cerere de esalonare a datoriei pe un termen de 12 luni la care n-am primit inca raspuns ulterior am facut 2 cereri de revenire la cererea din 19 august ,dar tot nu am primit raspuns.In data de 11.11.2014 s-a sistat furnizarea de apa rece catre apartamentul meu,va rog sa-mi spuneti daca este legala masura luata de asco.de prop. ,tin sa mentionez ca asoc. de prop. este cu plata facturilor la zi si nu are penalitati la furnizorii de utilitati.In momentul de fata suntem 3 persoane din care 2 au servici si avem un venit de 1500 lei se poate invoca legea 175/2010?
urmatoarea data cand trebuie sa se prezinte la proces este in luna iunie,iar aceasta vrea copilul inapoi cat mai repede deoarece acesta este la asistenta.
Buna seara,O prietena a nascut in urma cu aproape 2 luni un copil care la indemnul parintilor a vrut sa.l paraseasca deoarece tatal nu vrea sa se implice deloc in cresterea lui .In spital o asistenta care sa ocupat de copil a auzit discutiile si sa oferit sa-l ia ea,dar sa intocmit un certificat de nastere fals in care la numele tatalui a fost trecut numele sotului asistentei iar copilul l-au luat ei , asistenta a dat-o in judecata ca sa o decada pe mama din drepturile copilului iar aceasta nu a stiut nimic,nu a chemat-o nimeni la proces.in urma cu cateva zile a vorbit cu asistenta ca isi vrea copilul inapoi cu orice pret o sa-l creasca si fara tata dar aceasta nu vrea si spune ca nu are niciun drept asupra copilului cu toate ca ea este mama acestuia.si atunci a aflat si de proces.Ce trebuie sa faca pentru a-si recupera copilul cat mai repede?
Buna seara,Prietenul meu a fost inchis acum 6 luni pe baza unei prostii facute cu cativa prieteni acum 2 ani adica un viol,a acceptat sentinta de la inceput si a recunoscut ceea ce a facut deoarece si-a dat seama ca a gresit.A primit 2 ani jumatate de puscarie, cum se calculeaza sa pot sti cand va fi eliberat sau exista vro posibilitate sa iasa mai repede?Nu am mai avut de-a face cu asa ceva pana acum deci nu stiu foarte mute in legatura cu asta orice sfat mi-ar fi de mare ajutor ,multumesc!