avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate andrei_prk

Activitate andrei_prk

Răspuns la discuția contract de inchiriere
Acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca azi aveau termen pentru autorizarea intrarii in incaperi.Sunt obligat sa-i las sa intre?
Răspuns la discuția contract de inchiriere
nu conteaza ca nu este inregistrat la fisc?este un contract simplu semnat de mine si de proprietar.Deci daca vine cu executorii nu poate face nimic?pot chema politia?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare :am un contract de inchiriere semnat pe 5 ani valabil din 2010 dar acum proprietarul a fost executat silit.Ce drepturi am eu in aceasta situatie?Vechiul proprietar cu care am semnat eu nu a inregistrat contractul la fisc.Cand vor veni executorii cu noul proprietar ma pot da afara direct ?
Răspuns la discuția executare
pai si daca se vinde acum voi fi evacuat pana in august cand am termen sau nu i se face intabularea cu proces pe rol? eu sunt executat pt suma de 200 mii CHF,iar vanzarea este de 70 mii euro.cat tre sa depun?7 mii euro?
Discuție executare
ce se intampla daca mi se vinde apartamentul la licitatie cu toate ca eu ma judec cu banca si am termen in luna august?vanzarea are loc pe 01.03.2012 cu toate ca eu abia acum 2 sapt am primit instiintarea de vanzare precum si evaluarea care era facuta din oct 2011 si aveau termen 5 zile sa mi-o predea.