avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

ce se intampla daca mi se vinde apartamentul la licitatie cu toate ca eu ma judec cu banca si am termen in luna august?vanzarea are loc pe 01.03.2012 cu toate ca eu abia acum 2 sapt am primit instiintarea de vanzare precum si evaluarea care era facuta din oct 2011 si aveau termen 5 zile sa mi-o predea.
Cel mai recent răspuns: andrei_prk , utilizator 14:34, 23 Februarie 2012
Nu cred ca este adevarat ce spuneti. Exista sigur procese verbale de afisare si dovezi de comunicare.

Aveti timp sa obtineti suspendarea executarii, platind o cautiune de 10% din valoarea apartamentului.

Daca se va vinde imobilul, dar castigati in contestatie, se va dispune intoarcerea executarii.
fara cerere de suspendare executarii si cautiune platita cum va spune si colegul, banca isi continua executarea
pai si daca se vinde acum voi fi evacuat pana in august cand am termen sau nu i se face intabularea cu proces pe rol? eu sunt executat pt suma de 200 mii CHF,iar vanzarea este de 70 mii euro.cat tre sa depun?7 mii euro?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare nickgsb nickgsb Ce mai pot face daca contestatia la executare a fost stabilita dupa primul termen de vanzare al imobilului?ce cautiune trebuie depusa pt suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita - imobiliara malina1 malina1 buna ziua am si eu o problema mare ma aflu an proces cu fosti socri am o sentinta pe care am atacat-o cu recurs si m-am trezit ca mi sa facut executare silita ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)