buna ziua am si eu o problema mare ma aflu an proces cu fosti socri am o sentinta pe care am atacat-o cu recurs si m-am trezit ca mi sa facut executare silita pe imobil ce pot sa fac pot opri executarea silita astept un raspuns multumesc cat m-ai urgent va rog
Puteti sa faceti contestatie la executare, cu suspendarea executarii pana la solutionarea cauzei. Contestatia se poate face in termen de 15 zile de la data cand ati luat cunostinta de actul executare.
Pentru suspendarea executarii trebuie sa platiti cautiune de 10% din valoarea imobilului, sau a creantei datorate.
In plus, e musai sa cereti suspendarea provizorie a executarii si pe care separata, ca sa o obtineti in timp util.
este posibil sa faca asa ceva un executor judecatoresc atat timp cat nu este o sentinta definitiva si sunt an recurs ce mi se poate antampla poate sa-mi scoata imobilu la licitatie eu ma aflu an concediu de crestere copil
Cum sa nu fie definitiva daca ati facut recurs? Poate nu e irevocabila, dar poate fi pusa in executare. Nu are nicio relevanta ca sunteti in concediu de ingrijire.
Daca e locuinta familiei, puteti cere sa se indrepte asupra altor bunuri.