avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - imobiliara

buna ziua am si eu o problema mare ma aflu an proces cu fosti socri am o sentinta pe care am atacat-o cu recurs si m-am trezit ca mi sa facut executare silita pe imobil ce pot sa fac pot opri executarea silita astept un raspuns multumesc cat m-ai urgent va rog
nu pot opri executarea imobiliara pana se termina recursu? va rog mult ajutatima cu un raspuns
De ce nu cititi mesajele cu atentie? Vi s-a spus ca puteti face asta prin contestatie si cerere de suspendare a executarii. Asta trebuie sa faceti, in termen de 15 zile de la primirea somatiei. Separat de contestatie cereti si suspendarea provizorie a executarii silite.
va multumesc din suflet pentru raspuns
Daca nu aveti bani de taxe si cautiune cereti scutirea de la plata lor. Cautati pe net modele de actiuni, sunt o multime.

In plus, puteti cere suspendarea si instantei de recurs, dar mi-e ca acolo termenele sunt prea lungi si nu aveti timp sa suspendati pana se executa.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite monica i monica i Buna ziua. Am o nelamurire. In cadrul unei contestatii la executare s-a solicitat de catre debitor sa se supende executarea silita pana la solutionarea ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliară înainte de redactarea hotărârii judecătorești. nu este ilegal ce a făcut acest executor? Pdb61 Pdb61 Buna seara! Ă fost începute executarea în anul 2013 privind neachitate unui credit. Creditul este cu ipotecar. A început reținerea de 30% la serviciu. Am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - urgent! miha13 miha13 Buna ziua! Pot formula contestatie la executare daca hotararea instantei de fond in litigii de munca, care este executorie de drept, a fost incuviintata ... (vezi toată discuția)