avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de inchiriere
Discuție deschisă în Executare silită

contract de inchiriere

Buna ziua,
Am si eu o intrebare :am un contract de inchiriere semnat pe 5 ani valabil din 2010 dar acum proprietarul a fost executat silit.Ce drepturi am eu in aceasta situatie?Vechiul proprietar cu care am semnat eu nu a inregistrat contractul la fisc.Cand vor veni executorii cu noul proprietar ma pot da afara direct ?
Cel mai recent răspuns: andrei_prk , utilizator 16:28, 16 Noiembrie 2012
Daca aveti contract de inchiriere valabil incheiat nu va pot da afara.

Fie veti negocia cu noii proprietari un nou contract, fie vor trebui sa obtina in instanta rezilierea contractului si evacuarea dvs.
nu conteaza ca nu este inregistrat la fisc?este un contract simplu semnat de mine si de proprietar.Deci daca vine cu executorii nu poate face nimic?pot chema politia?
Acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca azi aveau termen pentru autorizarea intrarii in incaperi.Sunt obligat sa-i las sa intre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea evacuarii în cazul existentei unui contract de închiriere uibar uibar Buna seara. În 2013 am închiriat un apartament pe o perioadă de 10 ani cu plata în avans și m-am mutat cu domiciliul și cu buletinul în acest ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat proprietar nou denisa2011 denisa2011 buna seara, am un spatiu inchiriat pe o perioada de 5 ani de la o sc; proprietarul doreste sa vand spatiul cu o suma prea mare de bani ca sa-l pot cumpara. ... (vezi toată discuția)