Buna seara, daca am o pedeapsa cu suspendare, care inca nu s-a finalizat, si este posibil sa mi se intocmeasca alt dosar penal rutier pe baza consumului de alcool, fara victime sau accident, ce se intampla? este posibil sa aiba o influenta asupra pedepsei cu suspendare chiar daca nu este din domeniul rutier? daca as primi o pedeapsa cu suspendare in cazul consumului de alcool, pedeapsa cu suspendare anterioara ar putea deveni cu executare, sau se va adauga noua pedeapsa peste cea existenta? Va multumesc anticipat.
Si totusi, in baza legii actuale ce sanse am sa scap fara dosar penal? Exista posibilitatea sa scap doar cu o contraventie si suspendarea permisului pe trei luni? Multumesc!
buna seara, am avut valoarea alcoolemiei in aerul expirat 0.49, mi s-au recoltat probe de sange, nu stiu valoarea lor. Ofiterii care m-au testat mi-au spus ca pot sa imi recuperez permisul intr-o luna jumate deoarece nu am mai avut antecedente, as avea toleranta zero la alcool, si pentru ca detin permisul de mai mult de un an de zile. Intrebarea mea este, care sunt sansele sa scap fara dosar penal? Va Multumesc