avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate popica60

Activitate popica60

Discuție contestatie
contestatie la decizia comisiei de disciplina CUM SE PROCEDEAZA???
Cum se poate denunta unilateral un contract nedorit incheiat pe 24 de luni in reteaua de telefonie mobila [editat] care mi-a fost prelungit fara sa fiu informat despre acest lucru?? Am cerut in ziua cind am aflat ca un contract care expirase in urma cu citeva lunimi-a fost reinoit printrun act aditional ,sa mi-se anuleze de catre directorul de raion de la reprezentanta ,acesta a scris anulat pe acele acte,a pus stampila magazinului si a semnat dupa care m-a trmis acasa spunind ca s-a anulat contractul, in ziua urmatoare am fost informat telefonic ca de fapt contractul nu mai poate fi anulat ca nu permitereprezentanta lor din BUCURESTI . AM SUNAT LA BUCURESTI sa ma informez de ce nu se poate anula acest contract si mi-au spus ca trebuie sa fac o reclamatie scrisa in care sa descriu ce s-a intimplat. Am facut reclamatia ceruta si nu am mai primit nici un raspuns si au inceput sa vina facturile in continuare . CE MA SFATUITI SA FAC CA SA SCAP DIN ACEASTA SITUATIE???

[Interventie moderator: este interzisa postarea pe forum a numelor de persoane fizice sau juridice]