Cum se poate denunta unilateral un contract nedorit incheiat pe 24 de luni in reteaua de telefonie mobila [editat] care mi-a fost prelungit fara sa fiu informat despre acest lucru?? Am cerut in ziua cind am aflat ca un contract care expirase in urma cu citeva lunimi-a fost reinoit printrun act aditional ,sa mi-se anuleze de catre directorul de raion de la reprezentanta ,acesta a scris anulat pe acele acte,a pus stampila magazinului si a semnat dupa care m-a trmis acasa spunind ca s-a anulat contractul, in ziua urmatoare am fost informat telefonic ca de fapt contractul nu mai poate fi anulat ca nu permitereprezentanta lor din BUCURESTI . AM SUNAT LA BUCURESTI sa ma informez de ce nu se poate anula acest contract si mi-au spus ca trebuie sa fac o reclamatie scrisa in care sa descriu ce s-a intimplat. Am facut reclamatia ceruta si nu am mai primit nici un raspuns si au inceput sa vina facturile in continuare . CE MA SFATUITI SA FAC CA SA SCAP DIN ACEASTA SITUATIE???
[Interventie moderator: este interzisa postarea pe forum a numelor de persoane fizice sau juridice]